لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟
سرخط خبرها

جزئیات تازه از حلق‌آویز شدن ۵ عضو خانواده نجف‌ آبادی | چه کسی و چگونه نقشه را اجرا کرد؟

  • کد خبر: ۱۱۶۸۳۸
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
  • ۲
جزئیات تازه از حلق‌آویز شدن ۵ عضو خانواده نجف‌ آبادی | چه کسی و چگونه نقشه را اجرا کرد؟
چند روز پس از کشف اجساد حلق‌آویز شده ۵ عضو خانواده‌ای در نجف‌آباد اصفهان، کشف دست‌نوشته‌هایی از قربانیان نشان می‌دهد که آنها به‌دلیل افسردگی و انزوا دست به‌خودکشی زده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، روز جمعه ۱۷ تیرماه امسال انتشار خبر کشف اجساد حلق‌آویز شده ۵ عضو یک خانواده در خانه‌ای واقع در جنوب نجف‌آباد واقع در استان اصفهان، شوک بزرگی به افکار عمومی وارد کرد.

قربانیان این حادثه شامل مادر، پسر و ۲ دختر جوان خانواده و دختری نوجوان که نوه خانواده بود می‌شدند که چند روزی از جان‌ باختن‌شان می‌گذشت و دست و پا و دهان‌شان بسته شده بود و بوی ناشی از فساد اجساد همسایه‌ها را که مدت‌ها از این افراد بی‌خبر بودند به آنجا کشانده بود.

هیچ‌کس نمی‌دانست اعضای این خانواده چطور و با چه انگیزه‌ای جان خود را از دست داده‌اند و مرگ آنها خودکشی است یا یک جنایت مخوف! با وجود این در روزهای گذشته گمانه‌زنی‌ها درباره پشت پرده این حادثه تلخ ادامه داشت.

آنطور که یافته‌ها نشان می‌داد پدر خانواده از سال‌ها قبل در قید حیات نبود. مادر حدودا ۶۰ ساله خانواده نیز فرهنگی بازنشسته بود. یکی از دختران اگرچه چند سال قبل ازدواج کرده و مادرِ دختری ۱۴ساله بود اما به‌ دلیل اختلاف با شوهرش به خانه پدری بازگشته بود. دختر و پسر جوان دیگر خانواده نیز مجرد بوده و همراه مادرشان زندگی می‌کردند.

فارغ از فرضیه‌ها و گمانه‌زنی‌های مختلف، اینها تقریبا تمام اطلاعات موثقی بود که در روزهای گذشته از این حادثه منتشر شده بود. اما روز گذشته ابوالفضل ابوترابی، نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با اعلام کشف دست‌نوشته‌هایی در محل حادثه مدعی شد که اعضای این خانواده به‌دلیل افسردگی دست به‌خودکشی زده‌اند. او در این‌باره گفت: وقوع این حادثه در نجف‌آباد شهروندان را متاثر و افکار عمومی را جریحه‌دار کرد. از همان زمان با حضور عوامل قضایی و انتظامی تحقیقات برای روشن شدن پشت پرده این حادثه آغاز شد.

او ادامه می‌دهد: در همان بررسی‌های اولیه راز این اتفاق هولناک برملا و معلوم شد که اعضای این خانواده به‌طور خودخواسته دست به این کار زده‌اند. ابوترابی برای اثبات این ادعای خود به کشف دست‌نوشته‌های قربانیان در محل حادثه اشاره می‌کند و می‌گوید: در محل حادثه دست‌نوشته‌هایی با خط ۲ نفر از قربانیان کشف‌شده که نشان می‌دهد آنها با میل و رضایت خودشان دست به این کار زده‌اند و جای تردیدی در مرگ خودخواسته آنها وجود ندارد.

او در ادامه می‌گوید: مادر و پسر خانواده دچار افسردگی شدیدی بودند و از مدت‌ها قبل در بین نزدیکان و فامیل و به‌طور خودخواسته دچار انزوای شدیدی شده بودند. طوری که در سال‌های اخیر با هیچ‌کدام از نزدیکان و فامیل رفت‌وآمدی نداشتند و رابطه آنها به‌طور خودخواسته با همه قطع شده بود.

نماینده نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت مالی این خانواده می‌گوید: در حیاط این خانه یک پژوپارس پارک شده بود. آنها وضعیت مالی نسبتا خوبی داشتند و حقوق خوبی هم دریافت می‌کردند و هیچ مشکل مالی نداشتند. با وجود اینکه مادر خانواده فرهنگی بود اما خانواده محیط بسته‌ای داشت و در این بستر همگی دچار انزوا و افسردگی شده بودند.

او اطلاعات تکان‌دهنده‌ای راجع به کیفیت این خودکشی خانوادگی بازگو می‌کند و می‌گوید: طبق شواهد به‌دست‌آمده از صحنه، هر ۵ قربانی به جز دختر نوجوان بابت خودکشی رضایت داشته‌اند و او هم توسط دیگران برای خودکشی فریب داده شده است. اجرای این نقشه تلخ بر عهده پسر خانواده بوده است. او ابتدا دست‌ها و پاهای ۴ نفر دیگر را بسته و نقشه‌شان را اجرا کرد و سپس درحالی‌که دستش را با قفل و زنجیری که حدود ۳۰سانتی متر طول داشت بسته بود، روی چهارپایه رفته و در نهایت خودش را نیز کشته است.

در همان روز نخست دست‌نوشته‌هایی که حاکی از یاس و ناامیدی اعضای این خانواده بود، کشف شد و مورد بررسی قرار گرفت که فرضیه قتل را مردود می‌کرد و نشان می‌داد افسردگی و انزوای شدید باعث شده آنها به‌طور خانوادگی و خودخواسته به زندگی‌شان پایان دهند و مشکلات اقتصادی نداشته‌اند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۳
0
1
تو که اینا رو نوشتی باور می کنی خودت ؟ !
مهندس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۱
0
1
سلام من خودم نجف آبادی هستم بله راسته خودکشی کردن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->